Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
Drobečková navigace

Úvod > Obecní úřad > Úřední deska > Náborová akce Policie ČR

Náborová akce Policie ČR



Vyvěšeno: 16. 6. 2022
Sejmuto: 3. 7. 2022

POVOLÁNÍ  POLICISTA  : 

Jedná se o povolání  v jednom z bezpečnostních sborů – Policie České republiky. Samotný výkon policejní služby je vhodné chápat jako celoživotní poslání  se všemi zákonnými a morálními pravidly.

Úkolem Policie České republiky  je chránit bezpečnost  osob a majetku a veřejný pořádek, prosazovat zákonnost, chránit práva a svobody osob, preventivně působit proti trestné a jiné protiprávní činnosti  a potírat ji.

Policistou by se měl stát takový občan, který chce ve svém životě  zastávat a prosazovat zákon, přistupovat individuálně  a spravedlivě ke každému občanovi.

 

Koho hledáme?

Hledáme muže i ženy starší 18 let se smyslem pro zodpovědnou a smysluplnou práci, při které budou chránit život a zdraví občanů České republiky a jejich majetek. Umíte se dobře a rychle rozhodnout? Jste zodpovědní? Chcete pomáhat ostatním? Rádi sportujete? Jste iniciativní při plnění svěřených úkolů? Máte pozitivní přístup k sebevzdělávání? Nejsou vám cizí slova – čest, odvaha, spravedlnost. Potom hledáme právě Vás a těšíme se, že rozšíříte naše řady a stanete se příslušníky Policie České republiky.

Co nabízíme?

Zajímavou atraktivní práci, při které nezažijete stereotyp. Budete pomáhat občanům, zachraňovat životy, pátrat po pachatelích protiprávního jednání a preventivně působit na občany České republiky. Práci, která je sice náročná, avšak je posláním a službou veřejnosti. Za svou práci pro Českou republiku budete adekvátně finančně ohodnoceni a vznikne vám nárok na další bonusy stanovené zákonem č. 361/2003 Sb., o služebním poměru příslušníků bezpečnostních sborů v platném znění.

Co požadujeme?

Do služebního poměru může být přijat státní občan České republiky, který o přijetí písemně požádá, je starší 18 let, je bezúhonný, splňuje stupeň vzdělání stanovený pro služební místo, na které má být ustanoven, je zdravotně, osobnostně a fyzicky způsobilý k výkonu služby, je plně svéprávný, není členem politické strany nebo politického hnutí, nevykonává živnostenskou nebo jinou výdělečnou činnost a není členem řídících nebo kontrolních orgánů právnických osob, které vykonávají podnikatelskou činnost.

Přílohy:


Zpět na přehled
Naposledy změněno: 16. 06. 2022 9:34